Jak nakupovat textilní galanterii nejvýhodněji? Za pomoci velkoobchodu VTC

Každý, kdo používá při své práci textilní galanterii, dobře ví, že materiál tvoří nemalou výdajovou položku. Zajisté chcete kupovat pouze kvalitní materiál, aby se tato kvalita odrazila ve výsledku vaší práce. Mnoho lidí za nákup textilní galanterie zbytečně přeplácí a nakupuje ji chaoticky od různých dodavatelů. Ať už je vaším cílem pletací příze za velkoobchodní ceny, nitě, knoflíky nebo třeba metráže, vše pořídíte výhodně na jednom místě v českém e-shopu VTC.cz.

Seznamte se s největším obchodem s textilní galanterií

Velkoobchod s textilní galanterií VTC, a.s., se specializuje na širokou škálu produktů, které uspokojí potřeby různých typů zákazníků od kamenných obchodů po výrobce oděvů, nábytku a obuvi. VTC, a.s. nabízí více než 5,500 položek, což zahrnuje různé barvy a vzory. Sortiment zahrnuje například zipy, včetně zipů pásů a zdrhovadel, šňůry a tkanice, špendlíky, třásně a střapce, vlizelíny, oteplovací vložky, výplňové materiály, záclonovou galanterii, bižuterní komponenty, kreativní a hobby potřeby, patchwork, potřeby pro tvořivé děti a potřeby pro vyšívání.

Mezi specifické produkty patří například vyšívací příze nebo nitě ASPO PES 120, které jsou jedny z nejprodávanějších, a různé typy krajkových elastických materiálů. VTC, a.s. také nabízí specifické produkty, jako jsou šikmé proužky, šle a šlové součásti, značkovače, křídy, lepidla a mnoho dalších položek.

Firma se snaží udržovat aktuálnost sortimentu a pružně reaguje na změny na trhu, což dokazuje například postupné nahrazování některých typů zdrhovadel novými modely. Produkty jsou zákazníkům doručovány prostřednictvím přepravní firmy PPL s dodáním do 24 hodin, a to bez dalších poplatků za poštovné, balné nebo obaly, pokud hodnota objednávky přesahuje 2000 Kč bez DPH.

Spolehlivý dodavatel s dlouhou historií

Společnost VTC, a.s. byla založena v roce 1990 a její růst byl podpořen zejména zakoupením objektu v centru města Uničova, což umožnilo rozvoj skladových a kancelářských prostor. Od té doby firma rozšířila své aktivity v oblasti adjustace zboží a exportu, přičemž dováží produkty z mnoha zemí včetně Slovenska, Polska, Velké Británie, Turecka, Španělska, Švýcarska a Itálie, a vyváží do celé EU a USA.

VTC, a.s. klade důraz na serióznost v obchodním styku, poctivost, solventnost a pracovitost. Firma se snaží dlouhodobě udržovat tyto hodnoty, což se projevuje v její více než třicetileté historii a vynikající obchodní spolupráci s dodavateli i odběrateli. Firma také nabízí katalogovou prezentaci svých produktů, což umožňuje efektivní a přehlednou nabídku zákazníkům. Pokud máte zájem o více informací nebo potřebujete kontaktovat společnost, můžete navštívit jejich oficiální webové stránky VTC.cz.